پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1403/09/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

طبق هماهنگی های انجام گرفته با معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بیماران اوتیسم به صورت دوره ای توسط دکتر فتحی ویزیت رایگان میشوند

طبق هماهنگی های انجام گرفته با معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان بیماران اوتیسم به صورت دوره ای توسط دکتر فتحی  ویزیت رایگان میشوند



به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید رجائی یاسوج، دکتر فتحی در حاشیه ویزیت بیماران اوتیسم گفت: اوتیسم یا در خود ماندگی  نوعی اختلال رشدی از نوع روابط اجتماعی بوده که با رفتارهای ارتباطی، کلامی غیرطبیعی مشخص می‌شود و علّت اصلی آن ناشناخته‌ است.


وی عنوان کرد: این اختلال در پسران شایع‌تر از دختران بوده و وضعیت اقتصادی، اجتماعی، سبک زندگی و سطح تحصیلات والدین نقشی در بروز اوتیسم ندارد و این اختلال بر رشد طبیعی مغز در حیطه تعاملات اجتماعی و مهارت‌های ارتباطی تأثیر می‌گذارد.



فتحی تصریح کرد: کودکان و بزرگسالان مبتلا به اوتیسم، در ارتباطات کلامی و غیر کلامی، تعاملات اجتماعی و فعالیت‌های مربوط به بازی، مشکل دارند.


وی ادامه داد: این اختلال، ارتباط با دیگران و دنیای خارج را برای آنان دشوار می‌سازد و در بعضی موارد رفتارهای خود آزارانه و پرخاشگری نیز دیده می‌شود.


دکتر فتحی ابراز کرد: در این افراد حرکات تکراری (دست زدن، پریدن) پاسخ‌های غیرمعمول به افراد، دل‌بستگی به اشیا و یا مقاومت در مقابل تغییر نیز دیده می‌شود و ممکن بوده در حواس پنجگانه (بینایی، شنوایی، بساوایی، بویایی و چشایی) نیز حساسیت‌های غیر معمول دیده شود.


وی خاطرنشان کرد: هسته مرکزی اختلال در اوتیسم، اختلال در ارتباط بوده و  اوتیسم یک اختلال تمام عمری است و نه در اوتیسم کودکان و نه در اوتیسم در بزرگسالی درمان صد درصدی وجود ندارد اما می‌توان برای این افراد راهکارهای توانبخشی ارایه داد.



انتهای پیام/